In samenwerking met Parkstad Limburg Theaters presenteren we de enige Nederlandse show van We Salute You! De grootste AC/DC Tribute van de wereld zet wereldwijd een nieuwe standaard neer met hun grootschalige & authentieke concerten ter ere van de Australische rocklegendes van AC/DC. Als special guest brengt de tribute-band 'ZZ Dope' vanavond tevens een ode aan de begindagen van ZZ Top.

 

For Those About to Rock - We Salute You! 
Samen met de Britse zanger Grant Foster realiseerden de muzikantenvrienden hun visie van een AC/DC live-ervaring voor grote concertzalen en festivals. Slechts een jaar na hun première, in 2017, werd de band uitgenodigd in de Jahrhunderthalle in Frankfurt en de legendarische zaal Circus Krone in München, waar AC/DC ooit zelf optrad. In 2022 had We Salute You de eer om op te mogen treden op het Donauinselfest in Wenen, met zo’n 3,5 miljoen bezoekers een van de grootste muziekfestivals ter wereld.

21 kanonnen, de Hell Bell & een Marshall-muur
Met maar liefst 21 kanonnen, een natuurgetrouwe Hell Bell, de obligate Marshall versterkerwand en een indrukwekkende licht- en geluidsinstallatie komt u zo dicht bij het originele podiumbeeld van hun idolen dat de aloude AC/DC-fotograaf Robert Ellis, net als vele bezoekers, na een concertbezoek tot de conclusie kwam: "dit komt het dichtst in de buurt van het echte werk!" De vijf professionele muzikanten laten hier ook geen twijfel over bestaan, want ze zijn al van kinds af aan bezig met de sound en performance van hun idolen.

“For those about to rock - WE SALUTE YOU!”

Special guests: ZZ Dope
Als 'special guests' brengt de bebaarde formatie ZZ Dope een ode aan de beginjaren van ZZ Top (1970-1982). Verwacht vuige Texas Rock zonder synthklanken.

THEATER HEERLEN - LIMBURGZAAL
zaterdag 16 september 2023
  
Aanvang:
20.30 uur
Prijs: 
€ 27,50

bestel tickets: klik hier

zie ook verder het aanbod van Parkstad Limburg Theaters.